- - - - - -
vasárnap, 10 december 2023

Today 20

Week 210

All 24134

Currently are 5 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

 A SELFIE egy ingyenes, online önértékelési eszköz, amelyet az Európai Bizottság fejlesztett ki az iskolák számára különböző európai országokból származó oktatási szakértők egy testülete segítségével, hogy segítse az iskolákat a digitális technológiák tanításhoz és tanuláshoz való felhasználásában.


Az eszköz névtelenül és önkéntes alapon, kérdőívek segítségével gyűjti össze az iskolavezetők, a tanárok és a diákok meglátásait, és egy interaktív jelentés formájában nyújt áttekintést az eredményekről, amely segítségével azonosíthatók az erősségek és a gyenge pontok. A SELFIE évente kitölthető annak érdekében, hogy az iskolák nyomon követhessék fejlődésük időbeli alakulását, és egy tanév során akár háromszor is igénybe vehető.


A SELFIE a három felhasználói csoport iskolavezetők, tanárok és diákok számára kidolgozott három kérdőívet foglalja magában. A SELFIE nem méri fel vagy veti össze az egyes felhasználók tudását vagy készségeit, és semmilyen módon nem értékeli vagy hasonlítja össze az iskolák teljesítményét.


A kérdések nagy részét egy 1-től 5-ig terjedő skála segítségével lehet megválaszolni, amelynél az 1-es a legalacsonyabb, az 5-ös pedig a legmagasabb értékelést jelöli. A SELFIE a kérdés megfogalmazásától függően számos különböző skálát használ. Ezenkívül szerepel benne egy-két olyan kérdés is, amelyet a felhasználóknak a saját szavaikkal kell megválaszolniuk.

 

 

SELFIE mérés (2021.11.15 - 2021.11.30.)

https://schools-go-digital.jrc.ec.europa.eu/self-assessment?s=vNDmzM2&lang=hu